Allt du behöver veta om årets festival


Datum: 14-20 februari 2022


Tema: Gemenskap och omtanke. Temat för den här upplagan är gemenskap och omtanke och föddes ur en längtan att få fokusera på att hitta likheter, förenas i allt vi har gemensamt och ta hand om oss själva och varandra. För vi är många som behöver det just nu, och yoga och meditation kan vara ett både fint och kraftfullt verktyg att hitta närmre det.


Hur: Online - plattformen blir zoom. Du behöver alltså ha den appen för att delta i klasser, på dator, padda eller telefon. Klasserna kommer inte spelas in utan hålls enbart live!


Schema: Kommer inom kort, men fullspäckat med ett tiotal klasser under festivalveckan.


Pris: Det beror på - du kan antingen boka bara enskilda klasser , eller köpa tillgång till hela festivalens utbud. Enskilda klasser kostar 129kr/st - hela festivalen kostar 599kr. Väljer du att köpa hela kan du boka dig på hur många av klasserna du vill och får då även en inspelad klass med gästlärare från USA som du har tillgång till under hela festivalveckan. Betalar gör du via faktura eller swish.


Bokning: Öppnar inom kort. Du kan redan nu göra intresseanmälan via knappen nedan. Du får då information via e-post när ordinarie bokning öppnar.

Vanliga frågor


Behöver jag vara en van yogi?

Nej, festivalen är öppen för alla, oavsett om du är nybörjare eller erfaren. Du deltar på dina villkor, hemifrån dig eller där du befinner dig. I Linköping eller längre bort. Fördelen med online, ju!


Hur vet jag att festivalen inte blir inställd?

Tack vare att vi kör helt online i år så kommer festivalen bli av oavsett vilka restriktioner som råder just då, eftersom vi inte träffas fysiskt.


Var kan jag läsa mer om klasserna och lärarna?

Det enklaste är att följa Linköping Yoga Festival på Instagram och Facebook där det löpande kommer presenteras mer information och material om såväl klasser som lärare.